OAS Fastighets- & Serviceutveckling med det juridiska namnet Od Alboga Sämsjönsandsken Fastighetsutveckling AB (svb) är ett lokalt utvecklingsbolag med 136 aktieägare. Bolaget är ett vinstdrivande företag men med särskild vinstutdelningsbegränsning, vilket gör att överskott investeras i lokal service och fastighetsutveckling. En långsiktig och kontinuerlig satsning i en bygd med entreprenörsanda och härligt samarbete. Allt detta ger mervärde för alla.

OAS-STUGOR

Etapp ett och två är genomförda, med fyra hyresrätter – ett modernt och lättskött boende i eget hus på Stenlyckan, i kyrkbyn Od. Kanske du inte har tid för eller vill lägga kraft på tungt trädgårdsarbete och kostsamt underhåll. Här bor du tryggt i vacker miljö, med fin utsikt över kyrkbyn Od. Stugor med vita knutar. Bekvämt i 1-plan eller 1,5-plan, med egen uteplats. Hållbart med bergvärmepump, fiber. Modernt och genomtänkt.

OAS-bygden – Od-Alboga Sämsjön/Sandsken. Härligt aktiv och nära bygd; med många föreningar och företag. Skola. Gårdsbutiker. Promenadvackert. Natur- & kulturrikt.

Intresseanmälan / Ansökan om boende
Kontakt: info@oasboende.se. / Tel. 070 59 477 59

Info – klicka på länken: Uthyrningspolicy OAS Fastighetsutveckling